Communicatie

Dagverslag
Elke dag krijgt uw kind een kort verslag mee. In dit verslag staat geschreven hoe het die dag is gegaan, wat uw kind heeft gedaan, aan welke doelen er is gewerkt en er worden eventuele andere bijzonderheden beschreven.

Groepsnieuwsbrief
Eén keer in de maand krijgt u een nieuwsbrief van de groep waar uw kind op zit. Hierin kunt u nieuwtjes van de groep lezen, worden verjaardagen aangekondigd en er staan foto’s in die op de groep zijn gemaakt.

(Vraag aan de senior van uw groep om het toestemmingsformulier voor het maken van foto’s van uw kind voor in de groepsnieuwsbrief en om u aan te melden zodat u de nieuwsbrief per email ontvangt)

Algemene nieuwsbrief
Vier keer per jaar krijgt u een algemene nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden over nieuws en ontwikkelingen binnen het ABA Huis

Ouderavonden
Twee keer per jaar wordt er een ouderavond georganiseerd bij het ABA Huis. Deze avonden zijn enerzijds bedoeld om u te informeren over verschillende onderwerpen (zowel praktische zaken als vakinhoudelijke onderwerpen kunnen aan bod komen) en anderzijds om het contact tussen ouders onderling te stimuleren. Tijdens deze avonden is er ook tijd om even op de groep van uw kind te kijken en een praatje te maken met de trainers of andere medewerkers van het ABA Huis.
De data en het programma van de ouderavonden zal iedere editie aan bod komen in de algemene nieuwsbrief.


OPENINGSTIJDEN

Hieronder kunt u zien op welke tijden u gebruik kunt maken van onze diensten.


Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
09:00 – 15:00
Zondag
Gesloten

MELD JE AAN


ABA Huis zet zich in voor de zorg en
zelfredzaamheid van kinderen en
jeugdigen vanaf 3,5 jaar. Met de principes van ABA richten wij ons op het
maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Copyright by Anka Consultancy 2018. All rights reserved.